Over Bouwbedrijf Van Engeland

Bouwbedrijf Van Engeland uit Apeldoorn is een gerenommeerd aannemingsbedrijf.  Graag helpen wij om uw woonwensen waar te maken. Wij vragen altijd aan onze klanten: woont u hier met plezier? Als dat zo is, dan is een verbouwing of renovatie aan uw woning vaak een prima alternatief voor een verhuizing. Door onze aanpak hebben wij inmiddels met vele klanten een jarenlange relatie opgebouwd.

U kunt ook bij Bouwbedrijf Van Engeland terecht voor nieuwbouw of onderhoud van uw huis. Dit geldt uiteraard ook voor uw bedrijfspand. Voor al onze opdrachten werken wij met een duidelijke begroting vooraf. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Natuurlijk gaan wij uit van een realistisch ontwerp, waar we graag samen met u aan werken.

U kunt voor alle voorkomende (ver)bouwwerkzaamheden bij ons terecht. Van groot tot klein. En van eenvoudige aanpassing tot complexe verbouwing.

Bouwend Nederland en BouwGarant
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. Dit biedt u de zekerheid van kwaliteit, vakmanschap en een correcte afhandeling.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Van Engeland.